Masové kostky na thajském grillu

Suroviny

500 g masových kostek ( krůtí, kuřecí, vepřové)
1 lžíce koření thajský grill
2 rajčátka
1 sklenička kaparů ve vinném nálevu
1 šlehačka nebo smetana
sůl
1 cibule
1 pórek
olej

recept nemá fotografii

Postup

Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli a polovinu nakrájeného pórku. Přidáme maso nakrájené na kostky, lžíci thajského grillu a necháme dusit ve vlastní šťávě. Asi v polovině dušení přidáme nakrájená rajčata. Podle potřeby podléváme vodou tak, aby byla šťáva z cibule a pórku taková hustší. Před koncem dušení přidáme zbytek nakrájeného pórku a vlijeme celou skleničku kaparů. Zamícháme, necháme prohřát, přidáme šlehačku a zase mícháme do zhoustnutí. Na závěr můžeme podle potřeby přisolit.
Podáváme s těstovinami, rýží nebo různě upravenými brambory.

Thajský grill - složení: sůl (max.50%),sladká paprika, chilli, mletý pepř a mletý badyán. Prodává se na trhu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,484x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Masové kostky na thajském grillu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist