Bezejmenný letní salát

Suroviny

4 rajčata
1 menší salátová okurka
1 – 2 papriky
4 naťové cibulky
½ lžičky soli
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce drobně nasekané bazalky

recept nemá fotografii

Postup

Všechnu zeleninu omyjeme, očistíme a drobně (tj. na kostičky asi 5 x 5 mm) nakrájíme. Cibulku pokrájíme i se zelenou natí. Bazalku jemně posekáme. K nakrájeným surovinám přidáme sůl a olivovový olej a lehce promícháme. Necháme chvíli odležet v chladnu a podáváme. Jako salát k jídlu, ale také samostatně třeba s opečenými plátky toustového chleba.
Poznámka:
Pro dospělé můžeme zpestřit přidáním jemně nasekané feferonky nebo čili papričky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,390x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bezejmenný letní salát


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist