Nedietní bůčkové řízky

Suroviny

750 g libovějšího bůčku od pupku
strouhanka
4 vejce
250 ml smetany na vaření

Marináda:
olej
4 stroužky česneku
koření podle chuti (grilovací, chilli, pepř, kari)
1 lžíce sojové omáčky

recept nemá fotografii

Postup

Bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme a vložíme do marinády. Necháme v ledničce nejlépe přes noc.
Druhý den vyjmeme z marinády, ale tak, aby na mase marináda trochu zůstala. Obalíme ve strouhance, potom ve vejcích a znovu ve strouhance. Smažíme na pánvi na rozpáleném oleji z obou stran. Přendáme do pekáčku, pokud zbude, vlijeme zbylý výpek i marinádu a zalijeme smetanou. Přikryjeme alobalem a dáme do trouby péct. Pekla jsem na 150 stupňů v horkovzdušné troubě asi hodinu a půl.
Pozor!
Recept je určen pro ty, kteří nedrží žádnou dietu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,142x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Nedietní bůčkové řízky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist