Roštěnky Esterházy

Suroviny

4 plátky hovězího masa
1 cibule
1 paprika zelená a 1 červená
mletá paprika
1 sklenička kaparů
mletý pepř
sůl
hořčice
hladká mouka na obalení
olej
1 smetana nebo šlehačka

recept nemá fotografii

Postup

Plátky masa naklepeme, z obou stran osolíme ,opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce. Dáme na rozpálený olej z obou stran osmažit. Pak vyjmeme a na výpeku necháme orestovat nadrobno pokrájenou cibuli. Zaprášíme mletou paprikou, přidáme osmažené maso a podlijeme trochou vody a dusíme. Když je maso skoro měkké, přidáme na nudličky pokrájené papriky , kapary a dodusíme. Na konec vlijeme smetanu, zamícháme a dochutíme.
Podáváme s brambory, hranolky nebo s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,522x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.00 (počet: 1) 5.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Roštěnky Esterházy


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist