Treska s bazalkovou salsou

Suroviny

4 filety z tresky
4 lžíce olivového oleje

Salsa:
2 rajčata
1 červená cibule
2 lžíce octa balzamico
10 lístků bazalky
2 lžíce olivového oleje
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si připravíme salsu. Rajčata naříznutá do křížku spaříme horkou vodou, oloupeme slupku a rajčata nakrájíme na jemné kostičky. Cibuli oloupeme a také nakrájíme na jemné kostičky nebo nasekáme. Jemně nakrájíme i bazalkové lístky. Ke všem nakrájeným surovinám přidáme dvě lžíce olivového oleje, ocet, sůl a mletý pepř, promícháme a necháme alespoň hodinu odležet v chladnu.
Rybí filety opláchneme, osušíme, potřeme olivovým olejem, osolíme a opepříme. Grilujeme nebo opečeme po obou stranách.
Podáváme s připravenou salsou a bílým pečivem.
Poznámka:Na fotografii je můj první pokus. Nebylo to špatné, ale určitě to může být lepší. Je to třeba vychytat. A také to chce pořádně vyzrálá rajčata a ne ty skleníkové chudinky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,017x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Treska s bazalkovou salsou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist