Polévka ze zelených fazolek

Suroviny

100 g zelených fazolových lusků (i mražených)
80 g červeného zelí
200 g rajčatové šťávy
1 cibule
1 stroužek česneku
½ pórku
kousek celeru
mletý pepř
olej
majoránka
tymián

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si dáme vařit osolenou vodu na polévku a připravíme a očistíme všechnu zeleninu. Zelí nakrájíme na nudličky, fazolové lusky a celer na větší kousky, cibuli na drobné kostičky a pórek na kolečka. Jakmile se voda vaří, přidáme nakrájenou zeleninu, dvě lžíce oleje, rajčatovou šťávu a prolisovaný česnek. Okořeníme majoránkou a tymiánem, pokud máme čerstvé koření, přidáme od každého větvičku. Ale můžeme použít i sušenou majoránku a tymián. Povaříme až zelenina změkne a případně dosolíme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,177x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Polévka ze zelených fazolek


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist