Zeleninové rizoto pro diabetiky

Suroviny

(pro 4 osoby)
160 g rýže
20 g mrkve
20 g květáku
15 g celeru
15 g petržele
10 g kukuřičných zrn
olej
petrželová nať
sůl
120 g tvrdého sýra

recept nemá fotografii

Postup

Všechnu očištěnou zeleninu nakrájíme na kostičky nebo nahrubo nastrouháme. Z květáku odkrojíme košťál a hlávku rozebereme na menší růžičky. Kukuřičná zrna propláchneme. Rýži propereme, spaříme, přidáme k ní olej, vodu, osolíme a necháme dusit. Po chvíli doplníme připravenou zeleninou a dále dusíme doměkka. Hotové rizoto servírujeme posypané nasekanou zelenou petrželkou a nastrouhaným tvrdým sýrem.

Celkem: energetická hodnota 4690 kJ, sacharidy 143 g, tuky 40 g, bílkoviny 45 g

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 6,574x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.00 (počet: 8) 6.00 8 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zeleninové rizoto pro diabetiky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist