Zeleninové rizoto pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
160 g rýže
20 g mrkve
20 g květáku
15 g celeru
15 g petržele
10 g kukuřičných zrn
olej
petrželová nať
sůl
120 g tvrdého sýra

Postup
Všechnu očištěnou zeleninu nakrájíme na kostičky nebo nahrubo nastrouháme. Z květáku odkrojíme košťál a hlávku rozebereme na menší růžičky. Kukuřičná zrna propláchneme. Rýži propereme, spaříme, přidáme k ní olej, vodu, osolíme a necháme dusit. Po chvíli doplníme připravenou zeleninou a dále dusíme doměkka. Hotové rizoto servírujeme posypané nasekanou zelenou petrželkou a nastrouhaným tvrdým sýrem.
Celkem: energetická hodnota 4690 kJ, sacharidy 143 g, tuky 40 g, bílkoviny 45 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 7,093x

Komentáře receptu Zeleninové rizoto pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!