Kuře po švýcarsku

Suroviny

1 kuře
150 g šunky
150 g eidamu
2 vejce
sůl
bílý pepř
250 ml smetany ke šlehání
lžička mleté papriky
2 lžíce plnotučné hořčice
100 g másla

recept nemá fotografii

Postup

Kuře opláchneme, osušíme a rozdělíme na menší porce. Vejce osolíme, opepříme a rozšleháme. Porce kuřete ve vejcích namočíme a ihned prudce osmažíme na másle. Předáme do zapékací misky a na másle osmažíme i zbylá vejce, která přidáme ke kuřeti. Na každý kousek masa položíme plátek šunky a na to plátek sýra, vše zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali trochu mleté papriky, sůl, hořčici.
V troubě upečeme do červena, podáváme s bramborem.
Poznámka:Na obrázku je trochu jiná verze - bez vajec. Místo toho jsem přidala lžíci na malé kostičky nakrájeného suchého salámu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,462x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuře po švýcarsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist