Marcipán II
Suroviny
250 g oloupaných mandlí
125 g pískového cukru
1 lžička citrónové šťávy
½ bílku
potravinářská barva

Postup
Mandle dvakrát umeleme, přidáme cukr a napěněný bílek. Třeme, dokud nevznikne měkká hmota. Odložíme ji do chladna.
Marcipán můžeme obarvit potravinářským barvivem tak, že několik zrnek barvy rozpustíme v 1 lžičce vody a s hmotou smícháme. Ozdoby vypracováváme na desce poprášené moučkovým cukrem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,340x

Komentáře receptu Marcipán II
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.
Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.
Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!