Marcipán II
Suroviny
250 g oloupaných mandlí
125 g pískového cukru
1 lžička citrónové šťávy
½ bílku
potravinářská barva

Postup
Mandle dvakrát umeleme, přidáme cukr a napěněný bílek. Třeme, dokud nevznikne měkká hmota. Odložíme ji do chladna.
Marcipán můžeme obarvit potravinářským barvivem tak, že několik zrnek barvy rozpustíme v 1 lžičce vody a s hmotou smícháme. Ozdoby vypracováváme na desce poprášené moučkovým cukrem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,590x
Hodnocení receptu:
9.50 (počet: 2)
9.50
2
10

Komentáře receptu Marcipán II
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!