Marcipán II
Suroviny
250 g oloupaných mandlí
125 g pískového cukru
1 lžička citrónové šťávy
½ bílku
potravinářská barva

Postup
Mandle dvakrát umeleme, přidáme cukr a napěněný bílek. Třeme, dokud nevznikne měkká hmota. Odložíme ji do chladna.
Marcipán můžeme obarvit potravinářským barvivem tak, že několik zrnek barvy rozpustíme v 1 lžičce vody a s hmotou smícháme. Ozdoby vypracováváme na desce poprášené moučkovým cukrem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,777x
Hodnocení receptu:
9.50 (počet: 2)
9.50
2
10

Komentáře receptu Marcipán II
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!