Jehněčí na sardelovém másle

Suroviny

800 g jehněčí kýty
1 lžíce sardelové pasty
100 g másla
200 ml šlehačky
bílý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Z poloviny másla a sardelové pasty utřeme sardelové máslo a jím potřeme maso. Ze všech stran ho na pánvi opečeme, aby se zatáhlo. V pekáči rozpustíme zbylé máslo, vložíme opečené maso, přikryjeme a za mírného podlévání pečeme v troubě do měkka. Upečené maso vyjmeme, nakrájíme na porce a udržujeme v teple (nutné). Do vypečené šťávy přidáme šlehačku a lehce chvíli povaříme. Touto šťávou polijeme maso na talíři. Podáváme s vařeným bramborem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,285x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí na sardelovém másle


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist