Pangasius smažený i jiný

Suroviny

600 g filetů sumečka Pangasia
sůl
mletý pepř
strouhanka
2 vajíčka
hladká mouka
tuk na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Filety ze sumečka Pangasia se prodávají zmražené a najdete je určitě v každém větším supermarketu. Připravovala jsem je poprvé, a tak jsem zvolila klasickou úpravu - smažené v trojobalu. Takže rozmrazit, lehce vymačkat přebytečnou tekutinu, osolit, opepřit, obalit v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance a osmažit.
Tato ryba má jemné, chutné maso, až ji budu připravovat příště, zvolím určitě jinou úpravu. Buď pouze osolit, opepřit, obalit v mouce a opéct na másle. Nebo obalit v těstíčku s nasekanými bylinkami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,222x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pangasius smažený i jiný


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist