Pangasius smažený i jiný
Suroviny
600 g filetů sumečka Pangasia
sůl
mletý pepř
strouhanka
2 vajíčka
hladká mouka
tuk na smažení
Postup
Filety ze sumečka Pangasia se prodávají zmražené a najdete je určitě v každém větším supermarketu. Připravovala jsem je poprvé, a tak jsem zvolila klasickou úpravu - smažené v trojobalu. Takže rozmrazit, lehce vymačkat přebytečnou tekutinu, osolit, opepřit, obalit v mouce, rozšlehaném vajíčku a strouhance a osmažit.
Tato ryba má jemné, chutné maso, až ji budu připravovat příště, zvolím určitě jinou úpravu. Buď pouze osolit, opepřit, obalit v mouce a opéct na másle. Nebo obalit v těstíčku s nasekanými bylinkami.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,524x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Pangasius smažený i jiný
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

