Bílé chilli
Suroviny
250 g mletého krůtího masa
1 konzerva bílých fazolí
olivový olej
1 cibule
1 feferonka
1 lžička oregana
1 lžička římského kmínu
sůl
mletý pepř
3 stroužky česneku
Postup
Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na kostičky. Z feferonky odstraníme jádra a jemně ji nasekáme. Na hlubší pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli a necháme ji zesklovatět. Poté přidáme nasekanou feferonku, prolisovaný česnek, oregano, římský kmín, mletý pepř a sůl a necháme vše "provonět". Teprve poté přidáme mleté maso a mícháme, až nikde není růžové. Potom je řada na fazolích - přidáváme je samozřejmě odcezené. Vše podlijeme asi 100 ml vody, promícháme, přivedeme do varu, ztlumíme příkon tepla a dusíme asi 10 minut.
Podáváme s pečivem nebo s bramborem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,437x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Bílé chilli
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!