Pestrá játra s jogurtem

Suroviny

500 g drůbežích jater
1 malá mrkev
1 malá červená paprika
cibulová nať nebo pažitka
pepř
sůl
chilli
1 cibule
olej
3 lžíce smetanového jogurtu
1 lžíce worchesterové omáčky
1 lžička citrónové šťávy (nemusí být)

recept nemá fotografii

Postup

Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli, játra nakrájená na větší kousky, opepříme, přidáme chilli a necháme chvilku dusit. Je-li potřeba, tak podlijeme vodou. Pak přidáme na kostky nakrájenou papriku, na nudličky nakrájenou mrkev a cibulovou nať a ještě chvilku povaříme. Přidáme jogurt, worchesterovou omáčku,citrónovou šťávu, zamícháme a popřípadě dosolíme,.
Podáváme s různě upravenými brambory nebo rýží. Kdo má rád, může přidat i kukuřici. Kořením jsem nešetřila.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,014x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pestrá játra s jogurtem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist