Pestrá játra s jogurtem
Suroviny
500 g drůbežích jater
1 malá mrkev
1 malá červená paprika
cibulová nať nebo pažitka
pepř
sůl
chilli
1 cibule
olej
3 lžíce smetanového jogurtu
1 lžíce worchesterové omáčky
1 lžička citrónové šťávy (nemusí být)

Postup
Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli, játra nakrájená na větší kousky, opepříme, přidáme chilli a necháme chvilku dusit. Je-li potřeba, tak podlijeme vodou. Pak přidáme na kostky nakrájenou papriku, na nudličky nakrájenou mrkev a cibulovou nať a ještě chvilku povaříme. Přidáme jogurt, worchesterovou omáčku,citrónovou šťávu, zamícháme a popřípadě dosolíme,.
Podáváme s různě upravenými brambory nebo rýží. Kdo má rád, může přidat i kukuřici. Kořením jsem nešetřila.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,243x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Pestrá játra s jogurtem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!