Grilovaná prsíčka s citrónovou kůrou
Suroviny
4 ks kuřecích prsíček
1 lžíce nasekané pažitky
Marináda:
1 lžíčka pepře
1 lžička strouhané citrónové kůry
2 lžíce citrónové šťávy
100 ml suchého bílého vína
Postup
Z pepře, citrónové kůry, šťávy a vína připravíme marinádu. Vložíme do ní maso a necháme v chladnu 24 hodin odležet.
Druhý den maso grilujeme z obou stran a průběžně potíráme marinádou. Na talíři posypeme pažitkou a podáváme s bílým pečivem a listy hlávkového salátu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,644x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Grilovaná prsíčka s citrónovou kůrou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!