Grilovaná prsíčka s citrónovou kůrou

Suroviny

4 ks kuřecích prsíček
1 lžíce nasekané pažitky
Marináda:
1 lžíčka pepře
1 lžička strouhané citrónové kůry
2 lžíce citrónové šťávy
100 ml suchého bílého vína

recept nemá fotografii

Postup

Z pepře, citrónové kůry, šťávy a vína připravíme marinádu. Vložíme do ní maso a necháme v chladnu 24 hodin odležet.
Druhý den maso grilujeme z obou stran a průběžně potíráme marinádou. Na talíři posypeme pažitkou a podáváme s bílým pečivem a listy hlávkového salátu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,469x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilovaná prsíčka s citrónovou kůrou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist