Grilovaná prsíčka s citrónovou kůrou
Suroviny
4 ks kuřecích prsíček
1 lžíce nasekané pažitky
Marináda:
1 lžíčka pepře
1 lžička strouhané citrónové kůry
2 lžíce citrónové šťávy
100 ml suchého bílého vína

Postup
Z pepře, citrónové kůry, šťávy a vína připravíme marinádu. Vložíme do ní maso a necháme v chladnu 24 hodin odležet.
Druhý den maso grilujeme z obou stran a průběžně potíráme marinádou. Na talíři posypeme pažitkou a podáváme s bílým pečivem a listy hlávkového salátu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,684x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Grilovaná prsíčka s citrónovou kůrou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!