Pangasius v bazalkovém těstíčku

Suroviny

3 filety ze sumečka pangasia
sůl
mletý pepř
(koření na ryby)
olej
2 vajíčka
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce jemně nasekané čerstvé bazalky

recept nemá fotografii

Postup

Filety z pangasia rozmrazíme a odstraníme z nich přebytečnou tekutinu papírovou utěrkou. Po obou stranách je osolíme a opepříme (případně místo pepře použijeme koření na ryby Avokádo). Vajíčka rozšleháme se špetkou soli, přidáme hladkou mouku a nasekanou bazalku a umícháme hladké těstíčko. Na pánvi si rozpálíme olej, připravené filety po obou stranách protáhneme těstíčkem a rychle osmažíme.
Podáváme s vařeným bramborem a čerstvou zeleninou.

Poznámka pro ty, kteří navštěvují tyto stránky pouze občas - filety z Pangasia můžete zakoupit zmražené. Najdete je třeba v mrazáku v Tescu v obalu s nápisem PANGA. Kromě toho, že mají lahodnou chuť, jsou navíc ještě bez kostí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,133x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pangasius v bazalkovém těstíčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist