Debrecínská pečeně

Suroviny

750 g vepřové kýty (v celku)
60 g slaniny
sůl
sladká mletá paprika
máslo
cibule
100 ml kysané smetany
1 lžíce hladké mouky

recept nemá fotografii

Postup

Z poloviny slaniny nakrájíme tenké hranolky a maso jimi prošpikujeme. Na povrchu ho osolíme a posypeme paprikou. V kastrolu rozpálíme máslo, zpěníme na něm drobně nakrájenou cibuli a po všech stranách opečeme maso. Potom ho podlijeme horkou vodou a dusíme pod pokličkou do měkka. Hotové maso vyjmeme a nakrájíme na plátky. Do šťávy přidáme zakysanou smetanu, ve které jsme rozmíchali lžíci hladké mouky a na jemné kostičky nakrájený zbytek slaniny. Promícháme, plátky masa vrátíme do omáčky a společně prohřejeme.
Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,345x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Debrecínská pečeně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist