Balkánské hovězí plátky

Suroviny

4 hovězí plátky
1 větší cibule
3 rajčata
3 papriky
1 malá cuketa
hrst fazolových lusků
sůl
pepř
necelá malá lžička čubrici
8 stroužků česneku
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na rozpálený olej. Zprudka opečeme z obou stran, pak přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba, podlijeme vodou. Když je maso hotové asi do poloviny, přidáme na kousky pokrájená rajčata, papriky, česnek, cuketu, fazolky, zasypeme čubricou a necháme dusit do měkka.
Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,406x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Balkánské hovězí plátky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist