Balkánské hovězí plátky
Suroviny
4 hovězí plátky
1 větší cibule
3 rajčata
3 papriky
1 malá cuketa
hrst fazolových lusků
sůl
pepř
necelá malá lžička čubrici
8 stroužků česneku
olej

Postup
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na rozpálený olej. Zprudka opečeme z obou stran, pak přidáme cibuli nakrájenou na měsíčky a necháme dusit ve vlastní šťávě. Pokud je potřeba, podlijeme vodou. Když je maso hotové asi do poloviny, přidáme na kousky pokrájená rajčata, papriky, česnek, cuketu, fazolky, zasypeme čubricou a necháme dusit do měkka.
Podáváme s rýží.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,478x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Balkánské hovězí plátky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!