Hovězí tatarské azu
Suroviny
750 g hovězího masa (falešná svíčková, zadní)
hovězí vývar
2 lžíce rajského protlaku
dvě rajčata
3 lžíce sušených hub
5 stroužků česneku
polohrubá mouka
sůl
zelená petrželka
tuk (olej, sádlo)
Postup
Rajčata nařízneme do kříže, spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na kostičky nakrájíme i oloupanou cibuli. Hovězí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na tuku. Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Přidáme nakrájenou cibuli, rajský protlak a pokrájená rajčata a společně dusíme pod pokličkou do měkka. Houby namočíme a necháme nabobtnat. Česnek utřeme se solí nebo prolisujeme. Houby a česnek přidáme téměř nakonec, promícháme a společně dusíme ještě asi 10 minut. Nakonec zaprášíme moukou. Podáváme posypané nasekanou petrželkou. Vhodnou přílohou je rýže.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,102x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Hovězí tatarské azu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!