Hovězí tatarské azu

Suroviny

750 g hovězího masa (falešná svíčková, zadní)
hovězí vývar
2 lžíce rajského protlaku
dvě rajčata
3 lžíce sušených hub
5 stroužků česneku
polohrubá mouka
sůl
zelená petrželka
tuk (olej, sádlo)

recept nemá fotografii

Postup

Rajčata nařízneme do kříže, spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na kostičky nakrájíme i oloupanou cibuli. Hovězí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na tuku. Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Přidáme nakrájenou cibuli, rajský protlak a pokrájená rajčata a společně dusíme pod pokličkou do měkka. Houby namočíme a necháme nabobtnat. Česnek utřeme se solí nebo prolisujeme. Houby a česnek přidáme téměř nakonec, promícháme a společně dusíme ještě asi 10 minut. Nakonec zaprášíme moukou. Podáváme posypané nasekanou petrželkou. Vhodnou přílohou je rýže.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,849x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí tatarské azu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist