Hovězí tatarské azu

Suroviny

750 g hovězího masa (falešná svíčková, zadní)
hovězí vývar
2 lžíce rajského protlaku
dvě rajčata
3 lžíce sušených hub
5 stroužků česneku
polohrubá mouka
sůl
zelená petrželka
tuk (olej, sádlo)

recept nemá fotografii

Postup

Rajčata nařízneme do kříže, spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Na kostičky nakrájíme i oloupanou cibuli. Hovězí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na tuku. Osolíme, opepříme a zalijeme vývarem. Přidáme nakrájenou cibuli, rajský protlak a pokrájená rajčata a společně dusíme pod pokličkou do měkka. Houby namočíme a necháme nabobtnat. Česnek utřeme se solí nebo prolisujeme. Houby a česnek přidáme téměř nakonec, promícháme a společně dusíme ještě asi 10 minut. Nakonec zaprášíme moukou. Podáváme posypané nasekanou petrželkou. Vhodnou přílohou je rýže.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 030x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí tatarské azu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist