Stydlivá topinka

Suroviny

4 krajíčky chleba
4 rajčata
50 g tvrdého (ovčího) sýra
4 stroužky česneku
4 lžíce olivového oleje
1 lžíce nasekané čerstvé bazalky

recept nemá fotografii

Postup

Rajská jablíčka nařízneme do křížku, spaříme, oloupeme a ostrým nožem nakrájíme na kostičky. Přidáme nasekanou bazalku a promícháme. Česnek prolisujeme, smícháme s olivovým olejem a se solí. Plátky chleba opečeme (v toastru, pod grilem nebo nasucho na pánvi), potřeme olivovým olejem a poklademe nakrájenými rajčaty s bazalkou. Posypeme nastrouhaným ovčím sýrem (nebo parmazánem).
Poznámka:
A proč je topinka stydlivá No přeci se krásně červená!

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 990x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Stydlivá topinka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist