Čekankový salát s uzenou rybou
Suroviny
1 čekankový puk
100 g uzených rybích filetů
1 jablko
1 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce brusinkového kompotu
1 lžíce červeného vinného octa
1 lžíce olivového oleje
Sůl
Mletý pepř
2 listy libovolného salátu

Postup
Rybí filety nakrájíme na velikost sousta. Čekankový puk rozkrojíme na čtvrtky, vykrojíme košťál , rozdělíme na jednotlivé listy a ty natrháme. Jablka omyjeme, rozčtvrtíme, odstraníme jádřinec, pokrájíme na plátky a pokapeme citrónovou šťávou, aby nezhnědla. Brusinky smícháme se solí, pepřem, octem a zašleháme olej. Listy salátu omyjeme, naklademe do misky. Na ně nasypeme čekankové listy, plátky jablek a zalijeme brusinkovou zálivkou. Navrch poklademe kousky uzené ryby.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,400x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Čekankový salát s uzenou rybou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!