Krůtí maso s játry a pórkem

Suroviny

500 g krůtího masa
300 g vepřových jater
2 červené cibule
2 pórky (hlavně bílá část)
olej
1 lžíce kořenící směsi na čínu
4 lžíce sojové omáčky

recept nemá fotografii

Postup

Krůtí maso i vepřová játra nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a pokrájíme na plátky. Pórky očistíme a nakrájíme na kolečka. Ve velké pánvi si rozpálíme olej a nejdříve na něm orestujeme nakrájené krůtí maso, potom přidáme kousky jater, posypeme kořením a restujeme společně. Nakonec přisypeme nakrájenou zeleninu, přidáme sojovou omáčku, promícháme a ještě několik minut společně restujeme.
Podáváme s chlebem, s rýží, špagetami. Je to rychlé, nic převratného, ale dobré.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,016x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí maso s játry a pórkem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist