Krůtí maso s játry a pórkem

Suroviny

500 g krůtího masa
300 g vepřových jater
2 červené cibule
2 pórky (hlavně bílá část)
olej
1 lžíce kořenící směsi na čínu
4 lžíce sojové omáčky

recept nemá fotografii

Postup

Krůtí maso i vepřová játra nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a pokrájíme na plátky. Pórky očistíme a nakrájíme na kolečka. Ve velké pánvi si rozpálíme olej a nejdříve na něm orestujeme nakrájené krůtí maso, potom přidáme kousky jater, posypeme kořením a restujeme společně. Nakonec přisypeme nakrájenou zeleninu, přidáme sojovou omáčku, promícháme a ještě několik minut společně restujeme.
Podáváme s chlebem, s rýží, špagetami. Je to rychlé, nic převratného, ale dobré.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,812x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí maso s játry a pórkem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist