Krůtí maso s játry a pórkem
Suroviny
500 g krůtího masa
300 g vepřových jater
2 červené cibule
2 pórky (hlavně bílá část)
olej
1 lžíce kořenící směsi na čínu
4 lžíce sojové omáčky

Postup
Krůtí maso i vepřová játra nakrájíme na kousky. Cibuli oloupeme, rozkrojíme na čtvrtky a pokrájíme na plátky. Pórky očistíme a nakrájíme na kolečka. Ve velké pánvi si rozpálíme olej a nejdříve na něm orestujeme nakrájené krůtí maso, potom přidáme kousky jater, posypeme kořením a restujeme společně. Nakonec přisypeme nakrájenou zeleninu, přidáme sojovou omáčku, promícháme a ještě několik minut společně restujeme.
Podáváme s chlebem, s rýží, špagetami. Je to rychlé, nic převratného, ale dobré.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,812x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Krůtí maso s játry a pórkem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!