Hovězí na pórku

Suroviny

1 kg zadního hovězího
500 g pórku (bílá část)
500 ml světlého piva
100 g másla
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Maso pokrájíme na plátky. Pórek očistíme a nakrájíme asi na 5 cm kousky. V kastrole rozpálíme část másla a na něm prudce opečeme maso. Potom osolíme, opepříme, podlijeme částí piva a dusíme pod pokličkou do poloměkka. Teprve pak přidáme nakrájený pórek, zbytek másla i piva a dodusíme do měkka.
Podáváme s vařeným bramborem.

Poznámka:
Vzhledem k množství surovin jde o více než 4 porce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,039x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí na pórku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist