Hovězí na pórku
Suroviny
1 kg zadního hovězího
500 g pórku (bílá část)
500 ml světlého piva
100 g másla
sůl
mletý pepř

Postup
Maso pokrájíme na plátky. Pórek očistíme a nakrájíme asi na 5 cm kousky. V kastrole rozpálíme část másla a na něm prudce opečeme maso. Potom osolíme, opepříme, podlijeme částí piva a dusíme pod pokličkou do poloměkka. Teprve pak přidáme nakrájený pórek, zbytek másla i piva a dodusíme do měkka.
Podáváme s vařeným bramborem.
Poznámka:
Vzhledem k množství surovin jde o více než 4 porce.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,199x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Hovězí na pórku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!