Vrabci na zázvoru

Suroviny

700 g krůtího masa (prsa)
sůl
mletý pepř
drcený kmín
mletá paprika
olej
cibule
1 lžička zázvoru
světlé pivo
chlebová kůrka

recept nemá fotografii

Postup

Z krůtího masa si nakrájíme hranolky velikosti pomyslného vrabce. Osolíme, ochutíme drceným kmínem, mletým pepřem a paprikou. Cibuli oloupeme a nakrájíme.
V kastrole si rozpálíme olej a kousky masa na něm rychle osmahneme po všech stranách. Potom je vyjmeme a udržujeme v teple. Do výpeku přidáme drobně nakrájenou cibuli, kterou osmahneme do růžova a potom lžičku zázvoru. Zalijeme podle potřeby světlým pivem a do základu vrátíme opečené kousky masa. Vložíme do trouby a dusíme do měkka. Podle potřeby podléváme pivem.
Když je maso měkké, vyjmeme ho a šťávu zahustíme nastrouhanou chlebovou kůrkou. Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,144x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vrabci na zázvoru


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist