Brynzová polévka
Suroviny
250 g brynzy
150 g chleba
1 malá cibule
Kmín
Sladká paprika
Sůl
Vývar

Postup
Nejdříve si připravíme vývar (třeba i z kostky). Chléb nakrájíme na kostky a opečeme. Brynzu si nadrobíme. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Hotový vývar odstavíme ze zdroje tepla, přidáme do něj brynzu, kmín, papriku a nakrájenou cibuli. Promícháme a podle potřeby osolíme. Necháme asi 10 minut odstát a potom podáváme. Než lijeme do talířů, vložíme na dno polévkového talíře kousky opečeného chleba.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,708x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Brynzová polévka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!