Brynzová polévka

Suroviny

250 g brynzy
150 g chleba
1 malá cibule
Kmín
Sladká paprika
Sůl
Vývar

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si připravíme vývar (třeba i z kostky). Chléb nakrájíme na kostky a opečeme. Brynzu si nadrobíme. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Hotový vývar odstavíme ze zdroje tepla, přidáme do něj brynzu, kmín, papriku a nakrájenou cibuli. Promícháme a podle potřeby osolíme. Necháme asi 10 minut odstát a potom podáváme. Než lijeme do talířů, vložíme na dno polévkového talíře kousky opečeného chleba.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,459x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Brynzová polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist