Zapečená růžičková kapusta

Suroviny

1 kg růžičkové kapusty
100 g tvrdého sýra
2 cibule
Muškátový oříšek
Vývar
Sůl
tuk

recept nemá fotografii

Postup

Růžičkovou kapustu očistíme, cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno. Vývar uvedeme do varu (stačí asi půl litru), vložíme do něj kapustičky a nakrájenou cibuli a povaříme, až kapustičky změknou (zkusíme nožem). Potom kapustičky zcedíme a vložíme do zapékací misky vytřené tukem a poklademe na proužky nakrájeným sýrem. Vložíme do trouby a zapečeme, až se sýr rozpustí.
Podáváme s vařeným bramborem či s bramborovou kaší.
Obměna: Pro masožrouty můžeme přidat do zapékací misky i proužky anglické slaniny.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,949x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečená růžičková kapusta


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist