Kachna dušená v zelí

Suroviny

1 kachna
500 g kysaného zelí
200 ml bílého vína
2 cibule
sůl
kmín

recept nemá fotografii

Postup

Kachnu očistíme, osolíme, okmínujeme a za častého podlévání a přelévání výpekem ji upečeme do měkka. Po částečném zchladnutí ji rozporcujeme. Z výpeku oddělíme část tuku a podusíme na něm pokrájenou cibuli. Přidáme kysané zelí, porce kachny, podlijeme vínem, maso přelijeme šťávou z kachny a podusíme do měkka.
Podáváme s bramborovými či chlupatými knedlíky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,882x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kachna dušená v zelí


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist