Holandský řízek

Suroviny

500 g mletého vepřového masa
250 g strouhaného tvrdého sýra
3 bílky
3 lžíce hladké mouky
3 lžíce mléka
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup


Všechny suroviny v míse dobře promícháme, je-li třeba, přidáme více strouhanky. Z masové hmoty vytvařujeme oválné placičky, které obalíme v trojobalu (mouka, rozšlehané vajíčko s mlékem, strouhanka) a zvolna po obou stranách smažíme dozlatova v dostatečném množství tuku.
Po vyjmutí necháme přebytečný tuk vsáknout do papírové utěrky nebo ubrousku. Podáváme s bramborovou kaší. Je vhodné doplnit čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,881x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Holandský řízek


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist