Holandský řízek

Suroviny

500 g mletého vepřového masa
250 g strouhaného tvrdého sýra
3 bílky
3 lžíce hladké mouky
3 lžíce mléka
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup


Všechny suroviny v míse dobře promícháme, je-li třeba, přidáme více strouhanky. Z masové hmoty vytvařujeme oválné placičky, které obalíme v trojobalu (mouka, rozšlehané vajíčko s mlékem, strouhanka) a zvolna po obou stranách smažíme dozlatova v dostatečném množství tuku.
Po vyjmutí necháme přebytečný tuk vsáknout do papírové utěrky nebo ubrousku. Podáváme s bramborovou kaší. Je vhodné doplnit čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,018x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Holandský řízek


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist