Andaluská panenka

Suroviny

500 g vepřové panenky
2 lžíce sladké papriky
½ lžičky pálivé papriky
1 lžička sušeného tymiánu
1 lžička sušeného oregana
1 stoužek česneku
1 lžíce hrubé soli
2 lžíce olivového oleje
2 citrony

recept nemá fotografii

Postup

Očistíme si, opláchneme a osušíme vepřovou panenku. Všechny suroviny kromě masa a citrónu smícháme a touto směsí potřeme maso. Necháme uležet do druhého dne. Potom maso šikmo nakrájíme na medailonky a smažíme po každé straně asi 3 minuty.
Podáváme s dílkem citrónu a krátce tepelně upravenou zeleninou (vhodná je třeba směs brokolice a karotky).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,466x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 1) 1.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Andaluská panenka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist