Andaluská panenka
Suroviny
500 g vepřové panenky
2 lžíce sladké papriky
½ lžičky pálivé papriky
1 lžička sušeného tymiánu
1 lžička sušeného oregana
1 stoužek česneku
1 lžíce hrubé soli
2 lžíce olivového oleje
2 citrony
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Očistíme si, opláchneme a osušíme vepřovou panenku. Všechny suroviny kromě masa a citrónu smícháme a touto směsí potřeme maso. Necháme uležet do druhého dne. Potom maso šikmo nakrájíme na medailonky a smažíme po každé straně asi 3 minuty.
Podáváme s dílkem citrónu a krátce tepelně upravenou zeleninou (vhodná je třeba směs brokolice a karotky).
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 635x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Andaluská panenka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!