Andaluská panenka

Suroviny

500 g vepřové panenky
2 lžíce sladké papriky
½ lžičky pálivé papriky
1 lžička sušeného tymiánu
1 lžička sušeného oregana
1 stoužek česneku
1 lžíce hrubé soli
2 lžíce olivového oleje
2 citrony

recept nemá fotografii

Postup

Očistíme si, opláchneme a osušíme vepřovou panenku. Všechny suroviny kromě masa a citrónu smícháme a touto směsí potřeme maso. Necháme uležet do druhého dne. Potom maso šikmo nakrájíme na medailonky a smažíme po každé straně asi 3 minuty.
Podáváme s dílkem citrónu a krátce tepelně upravenou zeleninou (vhodná je třeba směs brokolice a karotky).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,216x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.00 (počet: 1) 1.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Andaluská panenka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Kuchyně na míru

Český výrobce kuchyňského nábytku na míru a interiérů na klíč.

Jedlé papíry

Vše pro dorty, sladké cukrářské potřeby, pomůcky na pečení, marcipán.

Domácí sekaná

Nejlepší recepty na domácí sekanou na Receptnajidlo.cz

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist