Matjesy na jablkách
Suroviny
250 g matjesů v oleji
4 jablka
1 citrón
1 bílý jogurt
mletý pepř
špetka cukru
sůl
listy hlávkového salátu
zelená petrželka
Postup
Omytá jablka i se slupkami tence nakrájíme na měsíčky a pokapeme je citrónovou šťávou, aby nezhnědla. Rozložíme je na listy salátu. Jogurt (ale můžeme použít i zakysanous smetanu) osolíme, opepříme, mírně přisladíme, rozšleháme a polijeme jím připravená jablka na salátu. Okapané matjesy nakrájíme na kostky a navršíme je na jablka. Ozdobíme dílkem citrónu a zelenou petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,881x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Matjesy na jablkách
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!