Matjesy na jablkách

Suroviny

250 g matjesů v oleji
4 jablka
1 citrón
1 bílý jogurt
mletý pepř
špetka cukru
sůl
listy hlávkového salátu
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Omytá jablka i se slupkami tence nakrájíme na měsíčky a pokapeme je citrónovou šťávou, aby nezhnědla. Rozložíme je na listy salátu. Jogurt (ale můžeme použít i zakysanous smetanu) osolíme, opepříme, mírně přisladíme, rozšleháme a polijeme jím připravená jablka na salátu. Okapané matjesy nakrájíme na kostky a navršíme je na jablka. Ozdobíme dílkem citrónu a zelenou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,675x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Matjesy na jablkách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist