Pečené jehněčí s velikonoční nádivkou

Suroviny

jehněčí kýta
1 lžíce másla
sůl

Nádivka:
3 vejce
3 rohlíky
250 ml mléka
2 lžíce másla
petrželka
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Rohlíky nakrájíme na kostičky. Žloutky rozmícháme v mléce, přidáme rozpuštěné máslo, směsí zalijeme rohlíky a promícháme. Z bílků ušleháme pevný sníh, petrželku nasekáme nadrobno a obojí vmícháme do mléka. Podle chuti osolíme. Z jehněčí kýty si připravíme plát, osolíme a přehneme tak, aby vznikla kapsa, tu pak naplníme nádivkou. Maso dáme do pekáčku, podlijeme a pečeme doměkka. Během pečení poléváme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,149x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pečené jehněčí s velikonoční nádivkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist