Pečené jehněčí s velikonoční nádivkou
Suroviny
jehněčí kýta
1 lžíce másla
sůl
Nádivka:
3 vejce
3 rohlíky
250 ml mléka
2 lžíce másla
petrželka
sůl

Postup
Rohlíky nakrájíme na kostičky. Žloutky rozmícháme v mléce, přidáme rozpuštěné máslo, směsí zalijeme rohlíky a promícháme. Z bílků ušleháme pevný sníh, petrželku nasekáme nadrobno a obojí vmícháme do mléka. Podle chuti osolíme. Z jehněčí kýty si připravíme plát, osolíme a přehneme tak, aby vznikla kapsa, tu pak naplníme nádivkou. Maso dáme do pekáčku, podlijeme a pečeme doměkka. Během pečení poléváme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,364x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 1)
9.00
1
10

Komentáře receptu Pečené jehněčí s velikonoční nádivkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!