Farmářská polévka

Suroviny

2 pórky
2 velké mrkve
1 malé bílé zelí
1 velká cibule
250 g celeru
125 g šunky
50 g másla nebo margarínu
1 l masového vývaru (instant)nebo vody
100 g rýže
sůl
mletý černý pepř
1/2 svazečku petrželové natě

recept nemá fotografii

Postup

Zeleninu očistíme, opláchneme, pórek a mrkev nakrájíme na kolečka, zelí na nudličky. V hrnci ohřejeme máslo, přidáme zeleninu, krátce za občasného míchání dusíme. Zalijeme vývarem, který jsme připravili podle návodu na obalu. Přivedeme k varu, vsypeme rýži, dochutíme solí a pepřem. Přikryté vaříme na minimu 20 minut. Těsně před dovařením vložíme do polévky nakrájenou šunku, dochutíme dle potřeby. Petrželovou nať opláchneme, osušíme, nasekáme a posypeme polévku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,000x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.50 (počet: 2) 9.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Farmářská polévka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist