Zelená čína

Suroviny

300 g vepřového masa (kýta, plátky)
100 g šmakouna
1 bílek
1 pórek
1 cuketa
2 zelené papriky
3 čerstvé cibulky
1 bílek
3 lžíce sojové omáčky
2 lžičky koření na čínu
2 lžíce oleje
1 lžička škrobové moučky

recept nemá fotografii

Postup

Škrobovou moučku rozmícháme se lžící vody, přidáme bílek, 3 lžíce sojové omáčky a rozšleháme. Maso nakrájíme na nudličky, šmakouna rozkrájíme na kostičky. Obojí promícháme s připravenou marinádou a necháme hodinu či dvě odležet.
Před vlastní přípravou jídla si očistíme a nakrájíme všechnu zeleninu.
Na velké pánvi rozpálíme trochu oleje a orestujeme na něm masové nudličky se šmakounem. Jakmile maso zbělí, posypeme kořením na čínu. Přidáme všechnu nakrájenou zeleninu, promícháme a opékáme. Podle potřeby podlijeme několika lžícemi teplé vody nebo vývaru a opět promícháme. Vytvoří se trochu světlé šťávy.
Podáváme s rýží.
Poznámka:
Šmakouna lze vynechat a nahradit masem nebo sójovým masem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,815x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zelená čína


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist