Kuřecí frikasé
Suroviny
4 porce kuřecího masa (prsa)
sůl
mletý pepř
kari koření
30 g oleje
200 g cibule
1 bobkový list
100 ml bílého vína
2 stroužky česneku
masox
zelená petrželka
Postup
Kuřecí maso rozkrájíme na větší kousky, osolíme, okořeníme pepřem a kari kořením a opečeme po všech stranách na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme a udržujeme v teple. Na zbylém oleji osmažíme polovinu nakrájené cibule do zlatova, maso dáme zpět a přidáme druhou část cibule, usekanou zelenou petrželku, bobkový list, rozetřený česnek, víno a masox a dusíme pod pokličkou, až maso změkne.
Podáváme s rýží a třeba s ovocným kompotem, který se hodí k jemné chuti pokrmu.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3,028x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
0.00 (počet: 1)
0.00
1
10
Komentáře receptu Kuřecí frikasé
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

