Kuřecí frikasé

Suroviny

4 porce kuřecího masa (prsa)
sůl
mletý pepř
kari koření
30 g oleje
200 g cibule
1 bobkový list
100 ml bílého vína
2 stroužky česneku
masox
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí maso rozkrájíme na větší kousky, osolíme, okořeníme pepřem a kari kořením a opečeme po všech stranách na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme a udržujeme v teple. Na zbylém oleji osmažíme polovinu nakrájené cibule do zlatova, maso dáme zpět a přidáme druhou část cibule, usekanou zelenou petrželku, bobkový list, rozetřený česnek, víno a masox a dusíme pod pokličkou, až maso změkne.
Podáváme s rýží a třeba s ovocným kompotem, který se hodí k jemné chuti pokrmu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,645x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí frikasé


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist