Kuřecí frikasé
Suroviny
4 porce kuřecího masa (prsa)
sůl
mletý pepř
kari koření
30 g oleje
200 g cibule
1 bobkový list
100 ml bílého vína
2 stroužky česneku
masox
zelená petrželka

Postup
Kuřecí maso rozkrájíme na větší kousky, osolíme, okořeníme pepřem a kari kořením a opečeme po všech stranách na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme a udržujeme v teple. Na zbylém oleji osmažíme polovinu nakrájené cibule do zlatova, maso dáme zpět a přidáme druhou část cibule, usekanou zelenou petrželku, bobkový list, rozetřený česnek, víno a masox a dusíme pod pokličkou, až maso změkne.
Podáváme s rýží a třeba s ovocným kompotem, který se hodí k jemné chuti pokrmu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,957x
Zdroj: ceskahospodynka.cz

Komentáře receptu Kuřecí frikasé
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!