Hovězí pečeně na pivě

Suroviny

1 kg zadního hovězího masa
2 velké cibule
5 bobkových listů
olej
4 zrnka pepře
4 zrnaka nového koření
4 zrnka jalovce
½ l lžičky tymiánu
několik stonků libečku
sůl
mletý pepř
500 ml světlého piva

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si oloupeme cibuli a hrubě pokrájíme. Nasekáme i opláchnutý libeček. Hovězí maso po všech stranách prudce opečeme na oleji, aby se zatáhlo. Přidáme pokrájenou cibuli a všechno koření, podlijeme pivem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání do měkka.
Hotovou pečeni nakrájíme, na talíři poléváme šťávou a podáváme s vařeným či šťouchaným bramborem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,716x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hovězí pečeně na pivě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist