Z nouze cnost

Suroviny

4-5 vařených brambor
2-3 papriky
500 g pečeného masa
zelená petrželka
olivový olej
čerstvě mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Tento recept má mnoho podob, základem jsou brambory (mohou být vařené, ale nové brambory lze použít i syrové) a paprikové lusky. Maso můžeme použít jakékoliv, třeba pečené, které nám zbylo, kousek uzeného nebo i kvalitní klobásu.
Vše nakrájíme na zhruba stejně velké kousky a připravíme si velkou pánev.
Na ni rozpálíme olivový olej a nejdříve restujeme papriky. Pokuk použijeme syrové brambory, přidáme je ihned po paprikách, jinak až asi po pěti minutách. Nakonec přidáme maso, které už jen společně s ostatními surovinami prohřejeme.
Posypeme čerstvě namletým pepřem a nasekanou zelenou petrželkou.
Podáváme s čerstvou zeleninou nebo s hlávkovým či rajčatovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,167x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Z nouze cnost


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist