Kapří polévka s kečupem

Suroviny

½ vykuchaného kapra
Sůl
4 kuličky pepř
4 kuličky nového koření
2 bobkové listy
1 cibule
4 lžíce kečupu
250 ml smetany na šlehání
2 žloutky
Zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Očištěného kapra (bez šupin, ale s kůží) zalijeme studenou vodou, přidáme sůl, všechno koření a na kolečka nakrájenou cibuli. Přivedeme do varu a zvolna vaříme asi 15 minut. Jakmile se maso začíná oddělovat od kostí, vyjmeme z vývaru. Pečlivě vyjmeme všechny kosti, odstraníme kůži a je-li třeba, rozkrájíme maso na větší kousky. Vývar procedíme, doplníme kečupem. Ve smetaně rozmícháme žloutky a za stálého míchání vlijeme do vroucího vývaru. Vložíme kousky rybího masa a necháme prohřát. Na talíři posypeme polévku drobně nakrájenou čerstvou petrželkou. Pokud má být polévka vydatnější, můžeme k ní podávat topinky s česnekem nebo česnekové toasty.
Poznámka:
Můžeme také přidat kapří hlvu (samozřejmě dobře očištěnou a bez skřelí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,245x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapří polévka s kečupem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist