Vanilková zmrzlina v čokoládové omáčce

Suroviny

1/2 l mléka
6 lžic Nutelly
3 lžíce pomerančové šťávy
1/2 lžičky nastrouhané pomerančové kůry (čerstvé)
4 lžíce sezónního ovoce (třeba broskve + ostružiny)
4 porce vanilkové zmrzliny

recept nemá fotografii

Postup

Mléko ohřejeme a rozpustíme v něm Nutellu. Přidáme pomerančovou šťávu i kůru. Čokoládovou omáčku odstavíme a dáme asi na hodinu do chladu.
Mezitím si připravíme ovoce, větší ovoce pokrájíme. Omáčku nalijeme do malého hlubšího talířku, vložímu kupičku nakrájeného ovoce a kopeček zmrzliny. Ozdobíme lísktkem máty či meduňky. A mlsáme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,447x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vanilková zmrzlina v čokoládové omáčce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist