Madridská pánev

Suroviny

2 cibule
150 g šunky
250 g hovězího masa
3 lžíce oleje
2 lžíce mleté červené papriky
1,5 lžičky soli
mletý černý pepř
1 sušená feferonka
125 ml červeného vína
2 brambory
1 celá červená paprika
2 lžičky cukru

recept nemá fotografii

Postup

Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Maso nakrájíme na centimetrové kostky, šunku na čtverečky, papriku zbavenou jádřince na kolečka. Na pánvi s vysokým okrajem nebo v pekáči ohřejeme olej. Do horkého oleje dáme cibuli, šunku, maso a za stálého míchání opékáme 5 minut. Okořeníme mletou červenou paprikou, solí a pepřem. Přidáme podélně nařezanou feferonku, zalijeme vínem. Přikryté dusíme na minimu asi 40 minut. Mezitím oloupeme brambory a nakrájíme je na malé kostky. Spolu s cukrem a kolečky papriky zamícháme do masa, na minimu vaříme odkryté ještě 15 minut. Feferonku z pánve vyjmeme.
Podáváme s bílým pečivem nebo bramborami, zapíjíme červeným vínem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,828x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Madridská pánev


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist