Ovocné řezy Pohoda

Suroviny

Těsto:
2 1/2 hrnku polohrubé mouky
1 hrnek mléka
1/2 hrnku cukru krupice
1/2 hrnku oleje
2 vejce
1 prášek do pečiva
1 vanilkový cukr

čerstvé nebo zmražené ovoce

Drobenka:
100 g másla
70 g cukru
70 g hrubé mouky

recept nemá fotografii

Postup

Všechny suché přísady (včetně prášku do pečiva) promícháme. Přidáme mléko, olej, celá vejce a umícháme hladké světlé těsto. To nalijeme na plech vytřený tukem a vysypaný hrubou moukou. Posypeme ovocem a drobenkou. Pokud máme větší druhy ovoce, pokrájíme ho. Používáme-li mražené ovoce, nerozmrazujeme ho. Na fotografii jsou použité na kostičky nakrájené broskve, červený rybíz a borůvky.
Drobenku si připravíme promnutím uvedených surovin.
Pečeme v troubě předehřáté na 180 st. C dokud nezačnou hnědnout okraje.
Po vychladnutí krájíme na řezy.
Poznámka:
A proč moučník "pohoda" Suroviny na něj můžete najít skoro vždycky doma, nemusíte vážit ani špinit spousty nádobí - stačí miska a jeden hrníček. A pokud jste pilné hospodyňky se zahrádkou, najdete zmražené ovoce ve svém mrazícím boxu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,312x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ovocné řezy Pohoda


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist