Pstruh na bylinkovém másle

Suroviny

1 pstruh
30 g bylinkového másla
1 žampión
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Pozor, jde o jednu až dvě (malé) porce.
Máte-li mraženého pstruha a necháváte ho rozmrazit přirozenou cestou (tedy jen v teplé místnosti), trvá to tak 4 hodiny. Pstruha potom opláchneme, očistíme a osušíme papírovými utěrkami. Osolíme na povrchu i vevnitř, opepříme a do břišní dutiny vložime plátek bylinkového másla. Žampiom oloupeme a nakrájíme na plátky a vložíme rovněž do břišní dutiny. Pstruha zabalíme do alobalu a pečeme v troubě asi 45 minut při teplotě 200 st. C.
Na fotografii je s gratinovanými bramborami a rajčatovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,548x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruh na bylinkovém másle


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist