Vepřová panenka na česneku

Suroviny

600 g vepřové panenky
sůl
olej
mletý pepř
4 stoužky česneku
Příloha:
800 g brambor
kmín
2 mrkve
růžičková kapusta
máslo
muškátový květ

recept nemá fotografii

Postup

Vepřovou panenku nakrájíme na větší spalíčky, každý rukou trochu rozšíříme, osolíme a opepříme. Česnek prolisujeme a kousky masa jím potřeme. Na troše oleje maso rychle opečeme po všech stranách (pozor na česnek, ať ho nespálíme). Potom buď maso podlijeme asi 3 lžíce vývaru nebo teplé vody a pod pokličkou dusíme asi 10 minut. Nebo můžeme maso dát dojít asi na 10 minut do trouby zahřáté na 200 st. C.
Na přílohu uvaříme brambory pokrájené na poloviny. Ke konci varu přidáme nahrubo pokrájenou mrkev a očištěné kapustičky. Vaříme společně s bramborami asi 5 minut. Potom slijeme vodu a brambory se zeleninou opečeme na másle. Okořeníme muškátovým květem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 807x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová panenka na česneku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist