Kapustové rizoto
Suroviny
½ hlávky kapusty
150 g slaniny
3 stroužky česneku
olivový olej
sůl
mletý pepř
majoránka
250 g rýže nebo těstovin
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Očištěnou a opranou kapustu, zbavenou košťálů a tvrdých částí nakrájíme na nudličky. Slaninu nakrájenou na kostičky vložíme do rozpáleného oleje, opečeme a přidáme i na plátky nakrájený česnek. Ten však nesmí zhnědnout, aby nezhořkl. Nakonec přidáme nakrájenou kapustu a rychle opečeme.
Tuto směs vmícháme do uvařené rýže nebo do uvařených těstovin.
Poznámka:
Je to rychá zimní večeře, na stole je to za půl hodiny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 386x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
![Počet hodnotících uživatelů: 1 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Kapustové rizoto
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!