Kapr po livornsku

Suroviny

4 porce kapra
sůl
hladká mouka
1 cibule
2 stroužky česneku
3 rajčata
sardelová pasta
3 lžíce bílého vína
zelená petrželka
olej

recept nemá fotografii

Postup

Porce kapra mírně osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme po obou stranách na oleji. Vyjmeme a předáme do pekáčku. Do oleje přidáme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, osmahneme a zalijeme několika lžícemi vody. Promícháme a krátce povaříme.
Přidáme spařená, oloupaná a nahrubo nakrájené rajčata, lžičku sardelové pasty a nasekanou zelenou petrželku a krátce podusíme. Tuto směs nalijeme na porce kapra připravené v pekáčku, pokapeme vínem a upečeme v troubě.
Podáváme s vařenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 356x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr po livornsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist