Kapr po livornsku

Suroviny

4 porce kapra
sůl
hladká mouka
1 cibule
2 stroužky česneku
3 rajčata
sardelová pasta
3 lžíce bílého vína
zelená petrželka
olej

recept nemá fotografii

Postup

Porce kapra mírně osolíme, obalíme v hladké mouce a opečeme po obou stranách na oleji. Vyjmeme a předáme do pekáčku. Do oleje přidáme jemně nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, osmahneme a zalijeme několika lžícemi vody. Promícháme a krátce povaříme.
Přidáme spařená, oloupaná a nahrubo nakrájené rajčata, lžičku sardelové pasty a nasekanou zelenou petrželku a krátce podusíme. Tuto směs nalijeme na porce kapra připravené v pekáčku, pokapeme vínem a upečeme v troubě.
Podáváme s vařenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,214x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr po livornsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist