Cibulové smaženky

Suroviny

8 krajíců chleba
200 g taveného sýra
2 cibule
2 vejce
strouhanka
olej na smažení
tatarská omáčka a kečup

recept nemá fotografii

Postup

Krajíce chleba namažeme taveným sýrem a rozkrojíme na poloviny. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, které rozložíme na talíři. Na další talíř si připravíme strouhanku a na další rozšlehaná vejce s trochou soli. Půlku krajíce přitiskneme namazanou stranou do cibule, pak krajíc obalíme ve strouhance, pak ve šlehaných vejcích a potom znovu ve strouhance. Vše dobře přitiskneme. Smažíme v rozpáleném oleji do zlatova.
Hotové pokapeme kečupem a tatarkou, doplníme čerstvou zeleninou.
Poznámka:
Je to levné, nenáročné, občas takovouto jednoduchou večeři třeba uvítáte.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,601x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cibulové smaženky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist