Cibulové smaženky

Suroviny

8 krajíců chleba
200 g taveného sýra
2 cibule
2 vejce
strouhanka
olej na smažení
tatarská omáčka a kečup

recept nemá fotografii

Postup

Krajíce chleba namažeme taveným sýrem a rozkrojíme na poloviny. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky, které rozložíme na talíři. Na další talíř si připravíme strouhanku a na další rozšlehaná vejce s trochou soli. Půlku krajíce přitiskneme namazanou stranou do cibule, pak krajíc obalíme ve strouhance, pak ve šlehaných vejcích a potom znovu ve strouhance. Vše dobře přitiskneme. Smažíme v rozpáleném oleji do zlatova.
Hotové pokapeme kečupem a tatarkou, doplníme čerstvou zeleninou.
Poznámka:
Je to levné, nenáročné, občas takovouto jednoduchou večeři třeba uvítáte.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 808x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Cibulové smaženky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist