Debrecínský rendlík
Suroviny
4 debrecínské párky
400 g brambor
300 g růžičkové kapusty
1 větší cibule
3 lžíce rajčatového protlaku
1 lžíce sladké
papriky
sůl
mletý pepř
olej
masový vývar z kostky
Postup
Nejdříve si očistíme a nakrájíme všechny suroviny - brambory na kostky, cibuli na kostičky, párky na špalíčky. Z kapustiček oloupneme horní většinou poškozené listy a košťál nařízneme do křížku. V kastrolu rozpálíme olej a orestujeme na něm nakrájenou cibuli a párky. Přidáme nakrájené brambory, lžíci papriky, rajčatový protlak, sůl a mletý pepř. Podlijeme několika lžícemi připraveného vývaru a přidáme kapustičky. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 15 minut. Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Poznámka:
Je to snad lepší až druhý den, když se to trochu rozleží.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,668x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Debrecínský rendlík
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

