Debrecínský rendlík

Suroviny

4 debrecínské párky
400 g brambor
300 g růžičkové kapusty
1 větší cibule
3 lžíce rajčatového protlaku
1 lžíce sladké
papriky
sůl
mletý pepř
olej
masový vývar z kostky

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si očistíme a nakrájíme všechny suroviny - brambory na kostky, cibuli na kostičky, párky na špalíčky. Z kapustiček oloupneme horní většinou poškozené listy a košťál nařízneme do křížku. V kastrolu rozpálíme olej a orestujeme na něm nakrájenou cibuli a párky. Přidáme nakrájené brambory, lžíci papriky, rajčatový protlak, sůl a mletý pepř. Podlijeme několika lžícemi připraveného vývaru a přidáme kapustičky. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 15 minut. Podáváme s chlebem nebo pečivem.
Poznámka:
Je to snad lepší až druhý den, když se to trochu rozleží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,429x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Debrecínský rendlík


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist