Pomazánka z vepřového bůčku

Suroviny

300 g pečeného veprového bůčku
3 kyselé okurky
1 vejce natvrdo
1 malá cibule
3 lžíce hořčice
2 lžíce majolky
mletý pepř
(sůl)

salátová okurka na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

Upečený (a vychladnutý) vepřový bůček nakrájíme na kousky (odstraníme kosti) a jemně umeleme. Kyselé okurky, cibuli a vajíčko nakrájíme na jemné kostičky. Přidáme horčici, majolku a podle potřeby osolíme a opepříme.
Mažeme na chléb, ozdobíme kolečky salátové nebo kysané okurky.

Poznámka:
Kousek bůčku přidávám ke králíkovi, když ho peču na cibuli. Bůček králíka krásně provoní, ale pak se většinou nesní. Tak ho spotřebuji do pomazánky, která v chladničce vydrží i do druhého dne.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 608x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pomazánka z vepřového bůčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist