Pomazánka z vepřového bůčku

Suroviny

300 g pečeného veprového bůčku
3 kyselé okurky
1 vejce natvrdo
1 malá cibule
3 lžíce hořčice
2 lžíce majolky
mletý pepř
(sůl)

salátová okurka na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

Upečený (a vychladnutý) vepřový bůček nakrájíme na kousky (odstraníme kosti) a jemně umeleme. Kyselé okurky, cibuli a vajíčko nakrájíme na jemné kostičky. Přidáme horčici, majolku a podle potřeby osolíme a opepříme.
Mažeme na chléb, ozdobíme kolečky salátové nebo kysané okurky.

Poznámka:
Kousek bůčku přidávám ke králíkovi, když ho peču na cibuli. Bůček králíka krásně provoní, ale pak se většinou nesní. Tak ho spotřebuji do pomazánky, která v chladničce vydrží i do druhého dne.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,357x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pomazánka z vepřového bůčku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist