Hradecká pomazánka

Suroviny

250 g tvarohu (polotučného)
2 lžíce pomazánkového másla
1 lžíce majolky
1/2 menší cibule
2 kyselé okurky
sůl
mletý pepř
50 g šunky

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve umícháme tvaroh, pomazánkové máslo, majolku, sůl a mletý pepř do hladka. Potom přidáme velmi jemně nakrájenou cibuli, kyselé okurky a na proužky nakrájenou šunku (nebo jinou jemnější uzeninu). Promícháme a mažeme na čerstvé pečivo.
Poznámka: Fotka sice není, protože jsem nestihla vyfotit dříve, než se snědlo. Podobnou pomazánku prodávájí u nás v Tescu pod stejným názvem. Tahle je myslím lepší, tedy hlavně vždy čerstvá. Základ můžete obměňovat jakkoli, zejména v létě čertvými bylinkami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,442x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hradecká pomazánka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist