Pomazánka z cizrny
Suroviny
1 konzerva cizrny (asi 400 g)
2-3 stroužky česneku
šťáva z jednoho citronu
2 lžíce olivového oleje
půlka kelímku bílého jogurtu (100 g)
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Cizrnu necháme okapat a rozmixujeme společně s jogurtem, česnekem, citronovou šťávou a olivovým olejem na hladkou kaši. Osolíme, opepříme. Podáváme s chlebem nebo s bagetou. Můžeme také použít suchou cizrnu. Zacházíme s ní stejně jako s hrachem nebo fazolema - necháme přes noc namočenou ve studené vodě a potom uvaříme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 4 034x
Hodnocení receptu:
8,50 (počet: 2)
8,50
2
10
![Počet hodnotících uživatelů: 2 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Pomazánka z cizrny
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!