Květákový nákyp s mletým masem

Suroviny

1 květák
500 g mletého vepřového masa
1 lžíce grilovacího koření
3 vejce
1 lžíce solamylu
talíř mladých kopřiv
100 g šunky
150 g sýra
200 ml zakysané smetany
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Květák rozebereme na větší růžičky a uvaříme do měkka. Vodu slijeme a květák necháme vychladnout. Horkou vodou spaříme kopřivy a když zchladnou, tak je nasekáme. K mletému vepřovému masu přidáme sůl, grilovací koření, lžíci solamylu a vajíčko. Dno zapékací misky vytřeme tenounce sádlem a pokryjeme ochuceným mletým masem. Na to poklademe růžičky květáku, zasypeme nasekanou šunkou a hrubě nastrouhaným sýrem. Zbývající dvě vajíčka rozšleháme spolu se solí a pepřem v zakysané smetaně a směsí polijeme suroviny v zapékací misce.
V troubě zapečeme do zlatova.
Podáváme s vařeným bramborem a čerstvou zeleninou nebo zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,174x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Květákový nákyp s mletým masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist