Krůtí maso s římským kmínem

Suroviny

500 g krůtích prsou
3 papriky
1 svazek jarní cibulky
1 bílek
1 lžička škrobové moučky
1 chilli paprička (i sušená)
sůl
1 rovná lžíce římského kmínu
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso nakrájíme na silnější proužky a vložíme do misky, kde jsme smíchali bílek, lžičku solamylu, lžíci vody a rozdrcenou chilli papričku včetně semínek. Vše promícháme a necháme asi hodinu odležet v chladnu. Z paprik odstraníme jádřince, opláchneme je a také pokrájíme na proužky. Očistíme i cibulku a nakrájíme na špalíčky.
Na pánvi rozpálíme trochu oleje a maso na něm rychle orestujeme. Jakmile zbělí, posypeme římským kmínem. Přidáme cibulky a nakrájené papriky a ještě chvíli společně restujeme. Papriky by měly být jen lehce změklé. Osolíme a podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,722x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí maso s římským kmínem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist